Novice

Spremljajte naše novice
09
DEC
09. december 2020

Podelitev diplom 447 diplomantov in magistrom

Najpomembnejši dogodek vsakega študenta je diplomiranje. To je trenutek ponosa, sreče in veselja vseh – študenta, njegovih bližnjih in seveda fakultete, profesorjev in online mentorjev.
Preberite več
08
DEC
08. december 2020

NOVO! Študij Uporabne psihologije na DOBA Fakulteti

Svet Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu je novembra 2020 pozitivno ocenil in akreditiral dodiplomski visokošolski strokovni program Uporabna psihologija in magistrski študijski program Uporabna psihologija.
Preberite več
03
DEC
03. december 2020

Dobina tradicionalna dobrodelna akcija: prispevajmo k nasmehom otrok

Kot družbeno odgovorna ustanova smo na Dobi občutljivi za stiske ljudi, posebej še otrok. Tako bomo tudi letos izvedli tradicionalno, dobrodelno akcijo, s katero spodbujamo solidarnost in razumevanje stisk drugih.
Preberite več
02
DEC
02. december 2020

Kompetence za učinkovitejši študij in izstopanje iz povprečnosti

DOBA Fakulteta je pred štirimi leti ustanovila prvi Kompetenčni center v Sloveniji, v okviru katerega študenti, visokošolski učitelji in online mentorji pridobivajo znanja s področja kompetence »učenje učenja« in kompetenc, potrebnih na področju online ...
Preberite več
01
DEC
01. december 2020

Soustvarjamo prihodnost izobraževanja

V tem tednu poteka že tradicionalno mednarodna konferenca OEB Shaping the future of learning (tokrat v celoti virtualno), na kateri se vsako leto predstavijo trendi v izobraževanju podprtim s tehnologijami.
Preberite več
1...35
36
373839...80
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli