Novice

Spremljajte naše novice
09
JUN
09. junij 2020

Dekan DOBA Fakultete: Kaj smo se lahko doslej naučili?

Dekan DOBA Fakultete v tokratnem članku razkrije, da so v tem delu Evrope glede gospodarskih pričakovanj naše oči uprte predvsem v Nemčijo kot glavno evropsko gospodarsko velesilo – stanje gospodarstva pri njih seveda pogojuje njihovo zanimanje za naše ...
Preberite več
03
JUN
03. junij 2020

Štirje letni časi solidarnosti: pomlad 2020

Na DOBI v sklopu družbene odgovornosti izvajamo projekt »Štirje letni časi solidarnosti«, ki zajema več dobrodelnih aktivnosti. V maju smo izvedli aktivnosti v sodelovanju z Društvom center za pomoč mladim.
Preberite več
01
JUN
01. junij 2020

Vabimo vas na brezplačen micro master izobraževalni program

Vse, ki bi radi nadgradili svoje znanje na področju digitalnih komunikacij in marketinga, vabimo, da se prijavite na šestmesečni mednarodni program Master@Home.
Preberite več
27
MAJ
27. maj 2020

Na Višji strokovni šoli DOBA je spremljanje študentov naša skrb

Spremljanje študentov na Višji strokovni šoli je za nas pomembno in poteka na več nivojih: od splošnega, ki je namenjeno vsem študentom in se odvija v virtualnem učnem okolju, skupinski sestanki in delavnice v živo, do ciljno usmerjene komunikacije ...
Preberite več
22
MAJ
22. maj 2020

22. maj - DOBA danes praznuje 30 let

DOBA je bila ustanovljena na današnji dan pred 30 leti kot prva zasebna izobraževalna ustanova v Sloveniji, danes je tudi največja izobraževalna ustanova v naši državi.
Preberite več
1...47
48
495051...80
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli