Novice

Spremljajte naše novice
20
APR
20. april 2018

Seminar za mentorje praktičnega izobraževanja

Na Višji strokovni šoli na Dobi se zavedamo, da je praktično izobraževanje izjemno pomemben del višješolskega strokovnega izobraževanja. V ta namen smo izvedli že dvajseti Seminar za mentorje praktičnega izobraževanja.
Preberite več
20
APR
20. april 2018

Potrdite znanje jezikov s certifikatom

Bližajo se izpitni roki za izpite iz znanja jezikov, tako ne zamudite roka prijavo. Smo pooblaščeni izpitni center za opravljanje javno veljavnih izpitov. Na izpite vas tudi odlično pripravimo - pohvalimo se lahko s 100% uspešnostjo naših udeležencev na ...
Preberite več
06
APR
06. april 2018

Mobilnost kot priložnost za vzpostavitev sodelovanja

Ravnateljica Višje strokovne šole Helena Vogrinec je med 26. in 30. marcem 2018 v okviru Erasmus+ programa mobilnosti obiskala francoske šole v mestih Montbrison in St. Etienne.
Preberite več
04
APR
04. april 2018

Izobraževanje za delo na področju kozmetike v Sloveniji in Franciji

V začetku aprila, so nas že petič obiskala dekleta, ki se na Lycée Professionnel J.B. d'Allard v mestu Montbrison pripravljajo na profesionalno maturo iz estetike, kozmetike in parfumerije.
Preberite več
27
MAR
27. marec 2018

Uspešna izmenjava dobrih praks na srečanju partnerskih šol v Grazu

Projektni tim ekspertov Evropskega centra za moderne jezike v Gradcu, v katerem aktivno sodeluje tudi vodja jezikovnega centra, je 20. in 21. marca, vodil srečanje strokovnjakov s področja poučevanja in učenja tujih jezikov.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli