Novice

Spremljajte naše novice
09. julij 2024

DOBA Fakulteta je akademski partner dogodka HR&M festival 2024

Dogodek, ki ga organizira Planet GV bo potekal 17. septembra v Ljubljani. Zagotovite si brezplačno kotizacijo oziroma kotizacijo s popustom.

V torek, 17. septembra 2024 bo v Ljubljani potekal HR&M festival (osrednji kadrovski in poslovni festival), ki bo povezal več kot 1000 udeležencev … iz celotne Slovenije.

Kot partner dogodka bomo prisotni na HR&M festivalu. Boste z nami tudi vi?

S kodo 24DOBA100, ki vam jo podarjamo, lahko izkoristite brezplačno prijavo na dogodek - velja za prvih 20!

S kodo 24DOBA50, ki vam jo podarjamo, lahko izkoristite za ugodnejšo kotizacijo. Prijave do vključno 31. julija 2024 znašajo 150 €+DDV, s kodo za popust pa je cena za vas samo 75 € + DDV.

HR&M festival je dinamični 24-urni KADROVSKI in POSLOVNI festival znanja, inovacij in prihodnosti na področju HRM, strateškega vodenja in tehnoloških inovacij.

Podjetja, ki najdejo sinergijo med temi področji, lahko hitreje dosegajo organizacijske cilje in zagotavljajo dolgoročno učinkovito delovanje organizacije. Zato bomo na HR&M festivalu posebno pozornost posvetili pomembnosti povezave in integracije kadrovskih funkcij s splošnim upravljanjem podjetij in organizacij.
HR&M festival bo 24 ur potekal tudi na spletu, kjer bomo v razprave vključili uspešne poslovneže in strokovnjake z vsega sveta.

Raziskovali bomo tri ključna področja:
• Tehnološke inovacije in njihov vpliv na delovno mesto
• Trajnost in vodenje z empatijo
• Razvoj in upravljanje talentov za prihodnost

Več o dogodku na https://www.planetgv.si/hrm-festival/

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli