Novice

Spremljajte naše novice
01. oktober 2024

Erasmus: potovanje, s katerim obogatite vaš življenjepis

DOBA Fakulteta in Višja strokovna šola sta nosilki Erasmus listin, ki omogočata našim študentom opravljanje študijskih obveznosti in praktičnega izobraževana v tujini. Erasmus mobilnost je edinstvena mednarodna izkušnja, ki bogati znanja in kompetence vseh vključenih in študentom odpre tudi vrata v svet. Erasmus mobilnost za visokošolske učitelje in sodelavce pa omogoči pridobivanje strokovnih izkušenj in prenos dobrih praks v njihove delovne procese.

Zakaj Erasmus?

  • Z Erasmusom imate priložnost, da ne le izboljšate svoje znanje in spretnosti v realnem delovnem okolju, ampak tudi spoznate nove kulture, jezike in način življenja.
  • Ta mednarodna izkušnja vam bo pomagala postati bolj samozavestni, prilagodljivi in kompetentni v svojem strokovnem področju.
  • Poleg tega pa Erasmus praksa prinaša še eno veliko prednost – finančno podporo. Štipendija, ki jo prejmete, vam bo pomagala pokriti del stroškov, povezanih z življenjem v tujini, in vam omogočila, da se osredotočite na svoje delo in osebni razvoj brez dodatnih skrbi.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za osebni in profesionalni razvoj. Pridružite se številnim študentom, ki so se že podali na to avanturo in izkoristite vse prednosti, ki vam jih prinaša Erasmus praksa. Ta izkušnja vam bo zagotovo odprla nova vrata in vam omogočila, da uresničite svoje sanje.

'Med študijem sem praktično izobraževanje opravljal na Malti. Kasneje so mi tam tudi ponudili zaposlitev in danes tam opravljam službo vodje oddelka za zagotavljanje kakovosti.' je povedal diplomant Ivan Vidmar, danes tudi online mentor DF.

Več informacij o Erasmus mobilnostih lahko dobite pri Erasmus koordinatorici Nina Turčin, ki je dosegljiva na studij@doba.si

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli