Novice

Spremljajte naše novice
05. september 2024

Po izkušnje v Terme Sv. Martin

Študentka programa Kozmetika je praktično izobraževanje opravljala na Hrvaškem, kjer je nabirala znanje in izkušnje v sklopu Erasmus mobilnosti.

Eva Rušnik je poročala o svojih vtisih:

„Moja praksa Erasmus+ je potekala v termah Sveti Martin na Muri, na Hrvaškem. Preden sem se podala na praktično izobraževanje v neznano okolje sem velikokrat podvomila o svoji odločitvi. Čeprav sem bila blizu doma sem odšla v sebi neznano okolje med neznane ljudi drugačen način življenja, kjer sem srečala tudi drugačno kulturo.

Ob prihodu me prevzel mogočen hotel in čudovit ambient lociran med griči, z neokrnjeno naravo. Počutila sem se dobrodošlo in iskreno sprejeto. Vedela sem,  da v takšnem okolju ne bo težko opravljati praktičnega izobraževanja.

Moje delo je bilo sprva pomoč zaposlenim, mentorjem, pri pripravi prostora in materiala za pedikuro, manikiro, nego obraza, masaže, depilacije, pilling telesa in savne. Sodelovala sem pri sami izvedbi tretmajev in izmenjala svoje znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila tekom izobraževanja na fakulteti. V wellnessu se uporablja Sothys kozmetika in naravna kozmetika od lokalnih proizvajalcev, ki je primerna tudi za otroke.”

Vas zanima več? Preberite …

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli