Novice

Spremljajte naše novice
19. september 2024

Poletje na Tenerifih

Študentka programa Velnes je praktično izobraževanje opravljala v Španiji, na Tenerifih, kjer je nabirala znanje in izkušnje v sklopu Erasmus mobilnosti.

Nika Šopinger je poročala o svojih vtisih:

„Prakso sem opravljala v GF Hotels na Tenerifih, kjer sem delala v štirih različnih hotelih. Vsi hoteli so bili čudoviti, v njih pa sem izvajala masaže, obrazne nege in svetovala strankam. Delo mi je bilo zelo všeč, saj uživam v delu z ljudmi in sem strastna glede velnesa. Moje delo se je začelo ob 8. uri zjutraj, ko sem najprej pripravila velnes, prižgala luči in preverila, koliko masaž imam na urniku. Nato sem delala na recepciji in svetovala strankam. Z delom sem končala ob 17. uri.

Sodelavci so me izjemno lepo sprejeli, saj so Španci zelo prijazni, nasmejani in odprti. Čeprav je bilo na začetku vse nekoliko novo in drugačno, sem se že v enem tednu privadila na novo okolje in se počutila kot doma.

Z mentorico sem sodelovala odlično; vedno je bila pripravljena pomagati, me naučiti novih stvari in mi svetovati. Pridobila sem ogromno novega znanja o masažah in različnih tehnikah.

Izmenjava na Tenerifih mi je prinesla neprecenljive izkušnje, ki so me obogatile tako profesionalno kot osebno. Izmenjave ne obžalujem in bi se zanjo odločila še enkrat. Vsem, ki si to želite in imate dvome, svetujem, da postavite sebe na prvo mesto in naredite nekaj zase.”

Vas zanima več? Preberite …

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Deli